Agenda

Congres Thuis in de wijk

22
Congres Thuis in de wijk

Welke woonvormen zijn nodig in nieuwbouw en bestaande bouw? Hoe organiseren we ondersteuning en zorg voor ouderen in de buurt? En hoe maken we de leefomgeving geschikt voor ontmoeten en bewegen? Toekomstbestendig wonen (ook met zwaardere zorg) voor ouderen krijgt de komende jaren steeds meer een plek in dorpen, buurten en wijken. Hoe zorgen we dat dit tot bloei komt?

Met het congres Thuis in de Wijk 2023; bloeiende buurten voor wonen, welzijn en zorg, kijken we naar nieuwe initiatieven die wonen, welzijn en zorg verbinden met de buurt. We zoeken samen met gemeenten, bewonersinitiatieven, zorgverzekeraars, woningcorporaties, welzijns- en zorgorganisaties naar oplossingen die werken. Het congres brengt bestuurders, beleidsmakers, uitvoerders en actieve bewoners samen op de opgave in wonen, welzijn en zorg.

Het congres Thuis in de Wijk 2023 is dé dag voor actieve bewoners, plannenmakers en projectleiders om kennis en ervaringen uit te wisselen en elkaar te ontmoeten, te inspireren en om vooruit te kijken!

Meld je hier hier aan voor het congres Thuis in de Wijk 2023 !

Taskforce Wonen en Zorg bestaat uit: