Agenda

Congres 'Thuis in de wijk'

Amersfoort

16
Congres 'Thuis in de wijk'

Het congres 'Thuis in de wijk' is dé dag om kennis en ervaringen uit te wisselen en elkaar te ontmoeten. En om vooruit te kijken! Het congres is bedoeld voor bestuurders/beslissers, projectleiders en praktijkmensen bij gemeenten, woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties, zorgkantoren, zorgverzekeraars, actieve ouderen en andere initiatiefnemers van nieuwe woon(zorg)projecten, architecten, sociaal ondernemers, ontwikkelaars/beleggers en bouwbedrijven die aan de slag zijn of willen met:

  • het realiseren van nieuwe woonzorgvormen
  • het opschalen en versnellen van succesvolle oplossingen
  • het aanpakken van knelpunten
  • het in kaart brengen van de lokale of regionale woonzorgopgave

En voor iedereen die de samenwerking tussen partijen beter wil organiseren. Ontmoet elkaar op 16 mei, leer van elkaar en verbind.

Programma

Tijdens het plenaire programma zullen onder anderen Conny Helder (Minister Langdurige Zorg en Sport), Wouter Beke (Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid, Gezin en Armoedebestrijding) en Cees van Boven (lid Taskforce Wonen en Zorg en bestuursvoorzitter Woonzorg Nederland) aan het woord komen. Tevens zal Hans Adriani (voorzitter  Taskforce Wonen en Zorg en wethouder Nieuwegein) een bijdrage leveren.

Ook zullen er verschillende masterclasses georganiseerd worden en kan er kennis worden gemaakt met concrete projecten.

Aanmelden

De inschrijving is geopend. Het aantal (vrij)kaarten is beperkt, dus schrijf je snel in!

Meer informatie en inschrijven op de website van het congres 'Thuis in de wijk'

Taskforce Wonen en Zorg bestaat uit: