Agenda

Strategiedag Zorgvastgoed 2021. Over veranderingen in het zorglandschap en de impact op zorgvastgoed.

Online event

Strategiedag Zorgvastgoed 2021. Over veranderingen in het zorglandschap en de impact op zorgvastgoed.

In één middag op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen, uitdagingen en kansen in Zorgvastgoed? Kom dan naar de Strategiedag Zorgvastgoed 2021 op woensdag 20 januari. Topexperts nemen u mee in de zorgsegmenten en -concepten van de toekomst en welke strategische keuzes u daarin kunt maken.

De Taskforce Wonen en Zorg is ook aanwezig. Songül Mutluer, wethouder Wonen en Bouwen bij Gemeente Zaanstad en Karin Schrederhof, wethouder Wonen, Wmo en Sport bij Gemeente Delft delen de praktijkaanpak van hun gemeentelijke zorgvisie.

Loopt u tegen knelpunten aan?

Welke hardnekkige vraagstukken ervaart u in de praktijk? Zijn er knelpunten of dilemma’s waar u samen met uw partners tegenaan loopt? Laat het ons weten zodat we passende ondersteuning kunnen bieden.
Meld uw knelpunt

Enkele hardnekkige vraagstukken

Hoe kunnen woningcorporaties kleinschalige commerciele activiteiten ontwikkelen in combinatie met de woonzorgvorm?

Woningcorporaties ervaren beperkte ruimte om kleinschalige commerciële activiteiten te ontwikkelen in combinatie met maatschappelijk vastgoed en woon(zorg)vormen (markttoets).

Wanneer wordt dit behandeld?
Meer informatie

Hoe financieren we onder andere ontmoetingsruimtes?

Financiering van voorzieningen in geclusterde woonvormen die bijdragen aan welzijn en gezondheid van de bewoners, bijvoorbeeld ontmoetingsruimtes en ruimtes voor spreekuren van wijkverpleegkundigen.

Wanneer wordt dit behandeld?
Meer informatie

Hoe voorkomen we een tweedeling in de woonvoorzieningen van ouderen boven en onder de sociale huurgrens?

Betaalbaarheid van sociale huurwoningen die geschikt zijn voor ouderen en mensen met een ondersteunings- en/of zorgbehoefte. Beleggers zien daarentegen kansen om te investeren in nieuwe woonvormen die vaak boven de sociale huurgrens liggen.

Wanneer wordt dit behandeld?
Meer informatie
Bekijk meer vraagstukken

Taskforce Wonen en Zorg bestaat uit: